Geniet van onze Brabantse gezelligheid onder het genot van een heerlijk bakske koffie met vers appelgebak, een ijsco of een lekker Trappistenbiertje met de lekkerste bitterballen uit de regio.
Schuif ook aan voor onze heerlijke lunch of avond eten, veelal gemaakt van eerlijke lokale ingrediënten.
Het schapenvlees wat wij serveren komt van onze eigen schapen die
jarenlang de natuur in de weide omgeving begrazen, onder andere in
De Loonse en Drunense Duinen.
De runderen van Duinvlees, afkomstig van boer Jan van de Zandkant
in Biezenmortel, groeien op in en aan de randen van
De Loonse en Drunense Duinen. Jan maakt ook zelf stoofvlees.
Het varken komt van Streekwinkel en Zorgboerderij Ons Erf in Udenhout.
Via lokale slagerij Timmermans uit Helvoirt komt het vlees weer terug
bij de boeren die het op hun boerderijen verkopen.
De koemelk kazen zijn van Duinzuivel, een Duingoed product van
De Duinboeren.
Het schapenvlees, rundvlees en de kaas van Duinzuivel worden door
TerraVie uit Loon op Zand verwerkt in bitterballen en kroketten.
Biologische verse melk van boer Guus uit Udenhout.
Verse sla, groenten, tomatensoep, tomaten chutney, tomaten ketchup
en zoet/zure komkommer van Natuurlijk Henriëtte uit Klein Dongen.
Appelgebak van Mevrouw de Bakker uit Oisterwijk.
Geerste Bies en Brood van Bakkerij Leo Geerts met winkels in
dorpskernen rond De Loonse en Drunense Duinen.
IJs komt van IJshoeve Uijleborch, biologisch ijs uit Udenhout.
De thee die wij serveren komt niet van overzee maar uit Brabant,
Local Tea uit Zundert.
Honing Imkerij Op ‘t Sandt uit Loon op Zand.